Ștergerea contului MasaMea
Din aplicație
- Deschide aplicația MasaMea și intră în Profil.
- Apasă Șterge contul.
- Confirmă: cu parola, dacă ai cont cu email și parolă; direct, dacă intri cu Google sau Apple.
Ștergerea e imediată și definitivă.
Fără aplicație
Trimite un email la masamea.ro@outlook.com de pe adresa asociată contului, cu subiectul „Ștergere cont”. Ștergem contul în cel mult 30 de zile și îți confirmăm pe email.
Ce se șterge
- contul: emailul, numele, parola, sesiunile și tokenurile de notificări;
- rezervările viitoare: se anulează, iar restaurantele sunt anunțate;
- recenziile (nota restaurantelor se recalculează);
- cererile de contact trimise din cont;
- dacă ai intrat cu Apple, accesul aplicației la contul tău Apple se revocă.
Ce rămâne
- rezervările încheiate (și cea în desfășurare) rămân la restaurante fără numele și emailul tău („Client șters”), până la 6 luni de la data lor;
- dacă ai abateri active sau o restricție, rămâne o amprentă a adresei de email (nu adresa), doar până expiră: un cont nou pe aceeași adresă le primește înapoi;
- dacă ești patron și ai un local activ, contul nu se poate șterge până nu dezactivăm localul (scrie-ne); un local inactiv rămâne în aplicație, dar nu mai e legat de contul tău;
- copiile de siguranță ale bazei de date se rotesc și dispar în cel mult 30 de zile;
- jurnalele serverului, în jur de 14 zile.